Uniek spaarsysteem bij dé Fashion Webwinkel: Dazly.nl

Profiteer van voordeel via ons automatische spaarpunten systeem. Als klant van Dazly.nl profiteert u telkens weer van ons spaarpuntensysteem. U krijgt bij iedere bestelling automatisch spaarpunten op uw klantnummer bijgeschreven. Regelmatig worden er acties gehouden, punten verdubbelen tijdelijk van waarde, u ontvangt extra spaarpunten op bepaalde artikelen tijdens vastgestelde periodes enzovoort. Houd u onze webshop in de gaten!

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling die u bij ons doet krijgt u voor elke besteedde 5 Euro 5 spaarpunten. Elke spaarpunt vertegenwoordigt een waarde van € 0,05.

De spaarpunten zijn zichtbaar in uw 'klantgegevens overzicht' van onze webshop en zijn eveneens zichtbaar op uw factuur. De punten kunnen bij een willekeurige volgende bestelling worden ingeruild voor korting. Over het resterende bedrag, dus na aftrek van deze korting, ontvangt u weer gewoon nieuwe spaarpunten. 
De spaarpunten zijn niet voor geld inwisselbaar, niet overdraagbaar en de waarde van het totaal aantal ingeleverde punten kan ook nooit hoger zijn dan het factuurbedrag. De eventuele verzendkosten worden berekend over het netto factuurbedrag, dus na aftrek van de spaarpunten.
Begin vandaag met het pakken van voordeel!

Let Op: Om Spaarpunten te kunnen ontvangen heeft u een account nodig